ţâfnoasa

Mama

In ţâfnoasa spune… on 27/05/2016 at 11:05

Atenţie! Vorbe care pot afecta emoţional băieţaşii!

Dragă mamă,

Fiică-ta îşi continuă studiile universitate ca să fie mai deşteaptă, să aibă un job mai bun, să fie în pas cu moda, la curent cu noutăţile academice, să îşi mai pună creieraşul în funcţiune, per total. Contează şi social networking, înţelegi tu.

Bun, şi se duce mândra la facultate, stă cu gura căscată şi când se întoarce madmoiselle acasă stă şi cugeta. Nu suflă o vorbă pentru că mama n-are niciun băiat, aşa că grăieşte aici, pentru curioşi.

Deci, printre branduri şi Kapfereri, la facultate am căscat gura, cum ziceam anterior, la trei tipologii de mame.

Zise aşaaaa, ca de la un “băiat de mamă” şi soţ, la potenţiale curajoase de intrat în gura leului. Că n-am fost doar eu. Şi, bine, recunosc, erau şi vreo 2 băieţaşi care s-au făcut mici mici şi n-am simţit nicio respiraţie de-a lor.

Aşa că avem primul tip – mama capcană. Ea cere fiului ca iubita sa să fie după chipul şi asemănarea ei. Identică!

În ciuda faptului că un om înţelept spunea odată “nu fii idiot ca tac-tu”. Oricum, cică nu mai există bărbatul alfa, ci femeia alfa.

Mama frigider ştie şi face cea mai bună mâncare. Totul se răsfrânge asupra iubitei care se apucă de gătit pentru că, nu-i aşa, dragostea trecere prin stomac. Săraca, se apucă să-i facă nehalitului pe plac, i se arde mâncarea şi… intră într-o depresie totală. Şi băietu’ se duce la mami, să-şi umple burta, că “aia” e incapabilă să aibă grijă de o oală de pe foc.
 
Altfel, mama frigider cică bifează copilul, că aşa e-n instrucţiuni. Îl creşte mama lu’ bărbatu’ care, ghici ce!, e bunica… capcană!
 
Mama cloşcă e cea care taie cordonul ombilicat târziu. Creşte băiatu, îl lasă să facă ce vrea, dar lasă loc de un cotcodac subtil. De tată ce zice? Descrierea e simplă – “Tac-tu e un fel de satelit, ne mai deranjează puţin”.
 
Adună toată familia în jurul ei, iar neamurile au încredere în ea – pe principiul “lasă copchilu’ acolo, că e aia, ştie tot”.
Dar cu iubita? Oh, săraca. Orice doleanţă are nevoie de o aprobare de la şefa – Alo, mama? Fii atentă… Nu pot să fac asta că se supără mama”.
Bonus: Ştiţi cum e treaba la cumpărături? Masculul e nevoit să care un coş, două coşuri. Femeia devine un fel de combină. Pac, pac, treieră produsele şi i le pasează-n coş. Deşi e transpirat şi enervat, mai să reinventeze oina, se umflă-n pene cu gândul că beneficiază şi el de-o (mică) parte din conţinut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tomata cu Scufita

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Jurnalul unui medic emigrant

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

me & my monkeys

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Jurnal de bord fără vârstă

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Simona Tache

Jurnal roz de cazarmă

%d blogeri au apreciat asta: