ţâfnoasa

Moşu’ beat

In ţâfnoasa spune… on 05/01/2016 at 14:01

Abia ce trecuse Crăciunul când am aflat ce bogat a fost moşu’ unora – sub brad sau pe masă, că în timp ce unii se bucurau acum două săptămâni, alţii dispăruseră din peisaj. Dar au ieşit acum la suprafaţă, când s-a trezit şi moşul lor din…beţie, probabil.

Şi zilele astea văd, printre atâtea valentine pelinel şi cristiani borcea, o poză de “vaaai, ce drăguţ, mi-a trimis moşu’ săpun, cu întârziere”.

Da, una grande pisi şi-a primit cadoul de moş cu întârziere de vreo două săptămâni. Şi voia neapărat să se facă de cacao pozându-şi şoşonii de la VICTORIA (care victoria, să zicem că nu ştiu, dar a pus hashtag, dăăă. Cu Victoria şi atât că nu ştie restul numelui), înconjuraţi de o cremă de corp şi vreo trei alte recipiente cu creme, geluri de duş, şampoane sau ştiu eu ce şmacluri. Da, trei. Probabil un set pe care l-a despachetat pentru poză – “ca să să vadă mai bine”.

Şi cum nu era suficient, între craci şoşoni tronează ca pe tron o pensulă care stătea bine în ambalaj. Fascinant.

Aaa, şi cum exteriorul pare aproape aranjat, mai avem şi ceva ciocolată – nişte rotofoaie împachetate în ambalajul de plastic (va să zică sunt noi. Da?? Sunt noi! Abia primite!) şi alte delicii d-alea kinder.

Am zis grande pisi la început, nu? Grande! Ole!

Fir-ar! Era să uit. Nimic nu era cu fundu-n sus sau cu spatele la poză. Reclamă? Prostie.

Băi, deci nu înţeleg expunerea asta de cadouri eventual de două ori pe an. Cu întâziere, fără, nu mai contează. Măcar dacă-s postate la timp, se pierd printre alte postări, da’ e mai fanchii să pui când lumea are altă treabă, că se vede ce fină eşti şi frumos miroşi, başca mai primeşti şi laicuri!

Aaa, să mai zic de şocul de anul trecut când am dat de-o poză, mândreţea unei alte pisi?

A venit moşu’ cu sacu’ plin. De aici se explică, poate, şi silueta. Sau economia.

Biscuiţi, ciocolată, bomboane, finetti, clopoţei, eugenia, prăjitura casei, măgura, ouă, SUC LA DOI LITRI – SUPER PRICE, moş de ciocolată etc, că nu le recunosc pe toate. Câte una din fiecare. Mai puţin oole. Altfel, toate pungile înşirate în spate. Au fost golite anterior, dar dădeau bine la poză. Of, şi era să uit de nişte izmene întinse pe covor, lângă bunătăţi, iar o mam’mare se vedea suită pe canapea, cu genunchii îndoiţi, să nu se vadă în poză. Uite ca miopii ca mine văd.

Şi da, sunt geloasăăăă, pfiu, ca moşu’ meu n-a fost aşa darnic. De fapt, cum n-am postat nimic anul ăsta e posibil să mă fi ignorat complet. Ce trist. Sufăr. Şi trăiesc bine merci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tomata cu Scufita

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Jurnalul unui medic emigrant

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

me & my monkeys

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Jurnal de bord fără vârstă

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Simona Tache

Jurnal roz de cazarmă

%d blogeri au apreciat asta: