ţâfnoasa

Cinşpe peste două mii

In De la mine pentru…, ţâfnoasa spune… on 31/12/2014 at 17:35

Băi, nu ştiu alţii cum sunt, dar eu sigur nu-s ca ei. Păi, au început de ieri să curgă valuri valuri pe facebook tot felul de mulţumiri şi cronici ale anului ce stă pe picior de plecare. Că mvai, ce oameni buni am întâlnit, ce experienţe frumoase am trăit, ptiu, ptiu, să nu-l deochi pe 2014, dar parcă anu’ viitor vreau mai mult de atât… Blablabla.

Mna, numai fericire a fost tot anul, nimeni n-a fost supărat, n-a plâns de nervi măcar, n-a înjurat pe nimeni niciodată, n-a minţit, păcătuit, d-astea. Numai vieţi roz.

image1 (2)

Şi toţi îşi doresc MAI MULT DE ATÂÂÂÂÂTTT! Mă rog, nu asta e problema asta, dar m-am săturat să văd că nimeni n-a fost trist. A mai apărut şi prostia aia cu anu’ tău pe fb, numa’ zâmbete, artificii, petreceri. Nu tu lacrimi, înmormântări, pana prostului pe autostradă, chestii de genu’. Pffuuu, nu-i unu’, mă, unu’ care să fi suferit. Teoretic, adică. Că practic zici că există o interdicţie de la zuckerberg să nu vadă aşa ceva la el pe tarla.

Asta ar trebui, totuşi, să ne bucure, înseamnă că nu moare nimeni de foame, toată lumea are locuri de muncă, bani, casă, masă, familie, de toate. 😛

Da’ nuuuu, în timpu’ anului sau, mă rog … nici nu ştiu cum să zic. Offline se plâng ăştia de mama focului că ba i-a părăsit iubita, ba le-a zgâriat cineva portiera şi ăla e un criminaaaaaaaaal, ba că nu le ajung banii pentru nu ştiu ce lucru. Da’ online, numa’ zâmbete, boticuri ţuguiate, cum am zis mai sus, artificii, explozii de bucurie, copii, cumpărături, petreceri, vacanţe… No lipsuri, no no no.

Eu atât vă zic. Sănătoşi să fiţi, băi, că vă descurcaţi voi cu restul. Dacă nu vă ajunge plafonul de pe card avantaj pentru un hermes, mulţumiţi-vă şi cu un louis vouitton. Tot geanta e, ce naiba?!

Şi nu vă ferchezuiţi prea tare acuş; mai e şi mâine o zi. Şi apoi aveţi un an întreg la dispoziţie. Da’ mna, cum se dă iama în supermarket şi înainte de crăciun, şi după, de ce ar fi acum altfel…

No, bine, hai la mulţi ani (vouă, nu lui 2015, că ăsta are deadlineu’ bine stabilit, d’oh!) şi la cât mai puţine bombe (calorice şi bubuitoare d-alea care scot ochii)!  🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Tomata cu Scufita

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Jurnalul unui medic emigrant

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

me & my monkeys

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Jurnal de bord fără vârstă

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Simona Tache

Jurnal roz de cazarmă

%d blogeri au apreciat asta: