ţâfnoasa

Înc-un Eurovision 2014

In Eurovision on 03/03/2014 at 00:05

După desemnarea câştigătorilor (ieeei, Paula şi Ovi) au început comentariile. Muuuuuuult mai multe ca până atunci. Evident, de ce nu a câştigat Vaida.

Vai, da’ cum se poate una ca asta? Ei, uite că se poate. Şi n-o să vorbesc urât ca să spun asta. :))

Doar că părerile sunt împărţite. De tipul ce să ştie soacrele şi nurorile care au votat-o? Ele n-au ureche muzicală, ci doar de scandal. Apropo, că tot o dau din lac în puţ… voi aţi văzut vreo faţă cunoscută care se perindă prin marea emisiune? Eu am fost surprinsă când, absolut din întâmplare, am dat cu ochii de Grigore, tipul de la Dansez pentru tine. Care pe vremea aia plângea că are grijă de fratele său şi casa stă să cadă pe ei…

În fine. Da’ parcă n-aveam părinţi. Acum are soacră sau ce? L-a adoptat cineva? Na, întreb, nu dau cu parul, că tot mi-a sărit în ochi apariţia lui.

Altfel, poate s-a produs vreo greşeală la numărarea voturilor. Ideea e că n-are nicio importanţă numărul de voturi şi diferenţa cam mare, ce-i drept, atâta timp cât voturile se transformă în puncte. Nu-i nicio noutate că ‘ăl de-a avut cele mai multe voturi ia cele mai multe puncte, adică 12, şi de acolo încep să scadă, bineînţeles, în ordine descrescătoare. Aşa că, vreţi, nu vreţi, fraţilor, juriul v-a… făcut-o. într-un fel sau altul.

Şi după ce pagina oficială a Eurovision ăla mare a anunţat câştigătorii noştri eram curioasă… ce reacţii or avea comentatorii?

Na, uită-te dacă poţi. Dragii noştri români şi-au luat dicţionarul de engleză, au folosit puţin Google Translate şi s-au pus pe postat. Fie că-i cheamă Gigel, fie că li se zice Jose Armando, postează în limba engleză vorbe de bine, recunosc, da’ te derutează de numa-numa.

Uite care-i treaba. Pe mine nu mă interesează părerea lor. Ei nu pot vota dacă stau pe plaiurile mioritice. Acu’ sinceră să fiu, nu stau să le verific profilurile să văd pe unde umblă, dar mult mai interesante sunt reacţiile străinilor. Că ăia mai bagă un vot, de milă, de silă sau… de plăcere. Românii se spetesc prin străinătăţuri să-şi plătească ratele la bănci, să aibă grijă de copchii şi contează şi euro ăla de sms. În fine, ai prins ideea.

Aaaa, iar de nu se manifestă prin comentarii, dau likeuri. Tre’ să se vadă aprecierea, da?

Fraţilor, folosiţi doar scrollul de la mouse şi un clic, să vedeţi comentariile anterioare, şi ochii, evident. Dar lăsaţi străinii să se manifeste, să vedem ce susţinere avem din partea lor. E mai importantă. E mai importantă pe pagina oficială a Eurovision ăla mare. Altfel, intraţi pe pagina Eurovision România, pe pagina Paulei, pe pagina lui Ovi sau pe grupurile care s-au creat, pana mea, şi scrieţi acolo ce aveţi de zis.

Amin!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Tomata cu Scufita

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Jurnalul unui medic emigrant

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

me & my monkeys

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Jurnal de bord fără vârstă

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Simona Tache

Jurnal roz de cazarmă

%d blogeri au apreciat asta: