ţâfnoasa

Vorbim la TV ca să n-adormim

In ţâfnoasa spune… on 11/01/2014 at 18:56

Ieri au apărut unii la televiziunea aia transformată să vorbească despre da, exact, acelaşi subiect. Bianca Drăguşanu.

Şi zic, drăguţii de ei, că toată lumea discută despre “tâmpenia acestui subiect”. Deci o recunosc. Ba chiar unul dintre invitaţi spune că aia cică ar fi ultima apariţie a sa în care discută despre acest subiect. Aştept s-o văd şi p-asta.

Ce-a făcut Bianca de vorbeşte toată lumea despre ea?, întreabă o altă invitată.

Scormonirea rahatului, zice celălalt de mai devreme, şi începe a explica.

Bianca are un magnetism blablabla, zice invitata numărul trei.

Nelămurita zice ca a venit “de dragul vostru”.

Image

În fine, ideea e că se repetă faptul că “am venit aici de dragul, tău, prezentatorule, al vostru, invitaţilor”. O abureală ieftină, ca tot circul cu nunta şi divorţul Biancăi. Şi iar apar întrebări de genul “da’ cine este, domne, această Bianca?”

Păi eu zic aşa. Lasă abureala ieftină de mai devreme cu “am venit de dragul fîs”, “cine e Bianca asta care vă face ratingul să explodeze”.

Dacă tu ai lăsa dragul deoparte şi ai refuza invitaţiile în diferite emisiuni, cine ar mai vorbi despre Bianca? O emisiune are nevoie de invitaţi. Dacă toate vedetele mioritice ar refuza să apară la tv, tind să cred că moderatorii nu vor începe să vorbească singuri în faţa camerei. Să aibă un monolog, adică. E plictisitor şi trist să vorbeşti şi să te contrazici singur.

Recunoaşte că ai mers cu un scop, de genul “hai că m-am apucat şi eu de licitaţii, cumpăraţi AS-ul desenat de mine, iar banii donaţi vor ajunge la circul Globus”.

Deci, voi (şi alţii) mergeţi în emisiuni, bârfiţi personajele principale. Oamenii când deschid televizoarele dau cu ochii de gurile voastre. La ce, Doamne iartă-mă, să mă uit dacă până şi la ştirile de la ora 19:00 prima ştire e cu divorţul încă nepronunţat al anului? E normal ca după toată această bârfă să bârfesc şi eu, la rândul meu, cu toate babele şi moşii, tinerele şi tinereii pe care îi sau le cunosc. Şi în ziare, aceiaşi regulă.

Ăia sunt actori principali în scena XXX a circului, îşi iau banii pentru prestaţia cam inexistentă, dar voi îi frecaţi la melodie şi îi urmăriţi peste tot. Muritorii de rând cască gura la circul ăsta că nici la altceva n-au la ce, iar voi vă încasaţi banii şi vă minunaţi cu ratingul mare pe care îl aveţi…

D’oh. De partea cui e ipocrizia? A se reţine că ipocrizia nu e egal doar Bianca Drăguşanu. Ipocrizie = şi ăştia care bârfiţi în văzul lumii că vă place să vă vadă mama la televizor. Faceţi şi voi ceva-ul ăla pe care îl cautaţi la Drăguşanca şi pretindeţi că, de fapt, voi îl aveţi!

Şi nu, nu ţin partea nimănui, dar deja duplicitatea mă omoară!

 

Sursă foto: aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Tomata cu Scufita

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Jurnalul unui medic emigrant

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

me & my monkeys

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Jurnal de bord fără vârstă

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Simona Tache

Jurnal roz de cazarmă

%d blogeri au apreciat asta: