ţâfnoasa

201x, decembrie

In ţâfnoasa spune… on 06/01/2014 at 08:40

Revelionul este, probabil, cea mai aşteptată sărbătoare (personal, nu sunt de acord cu asta, da’ cine-s eu?), aşa că trebuie să vorbim cu Moş Crăciun să ne aducă cele mai frumoase ţinute, iar dacă este atââât de zgârcit sau cerem prea multe şi, săracu’, rămâne cu buzunarele goale după primele două produse, dăm fuguţa în magazine şi ne facem plinul.

1173790_658701700816453_1012926261_n

Aşadar, pe listă avem: rochie cu paiete, scurtă, puţin mai jos de fundul lucrat din greu astă vară la sala din colţul străzii sau… pe alte saltele, mulată, cu spatele gol, cu dantelă, albă (dacă se poate), cu decolteu etc. Evident că nu plecăm din magazin fără un dres de culoarea pielii 20 DEN, eventual lucios.

Dăm o raită şi pe la raionul de încălţăminte şi căutăm o pereche de botine sau pantofi peep-toe (!!!), cu o platformă exagerat de înaltă, dar ce contează, asta dă bine la poză. Că ne luăm apoi papucii de la Gigel, nu ştie nimeni. Ah, şi musai să aibă talpa roşie. Am văzut eu la televizor că aşa se poartă, iar linguşitorii de pe Facebook or să zică “vai, fată, ţi-ai luat Louboutini”.

Să continuăm, deci. Ondulatorul este pus bine în cutie, acasă, cutie pe care o mai ştergem de praf de Crăciun şi de Paşte şi la sărbători mai importante, aşaaa, cumpărăm farduri sclipicioase, vorbim cu Maricica să ne pună “unghii cu gel” şi să ne deseneze un cap de Moş Crăciun sau doi trei fulgi de zăpadă pe inelar, că tot nu avem zăpadă afară, şi cu asta basta. Teoretic.

Practic, eheee, câte or mai fi!

Aoleu, am uitat de bijuterii! Vaaai, ce greşeală!… Mă ierţi, da? Deşi nu am multe de zis. Cu cât mai multe zorzoane, cu atât mai bine.

…toate astea doar pentru a merge acasă la Gigel, să mâncăm trei sandvişuri şi să ne îmbătăm ca scrofiţele că, deh, suntem frumos aranjate, împreună cu Maricica, Floricica, Alexel, Ionel şi, bineînţeles, Gigel.

Doamne, greu să fii fată la o asemenea petrecere. Şi ne distrăăăm, ptiu, până ne cad …bretelele rochiei. 🙂

P.S.: Aceste rânduri sunt scrise în urma a ceea ce am văzut pe Facebook în ziua de, ghici, 1 ianuarie 2014, pe la ceas de seară, evident.

Deci, anul ăsta cu ne îmbrăcăm?

Arată-i lui Zuckerberg că mă apreciezi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Tomata cu Scufita

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Jurnalul unui medic emigrant

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

me & my monkeys

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Jurnal de bord fără vârstă

Experiențele merită împărtășite. Să ne amuzăm!

Simona Tache

Jurnal roz de cazarmă

%d blogeri au apreciat asta: